Tuotteet

Ritilät & Askelmat

Ritilät & Askelmat

Tilaa ritilät, ritilätasot, jalkasäleiköt, askelmat ja eri metalliritilät Cronvall-verkkokaupasta yrityksen Y-tunnuksella. Eri kokoisia ritilämattoja ja ritiläaskelmia nopeasti perille kiintällä rahdilla. Profiilitasoritilät alumiinista teräksestä ja sinkitystä teräksestä. Metalliritilä nopeasti ja helposti verkkokaupasta.

Teräsverkot

Teräsverkot

Cronvall-verkkokaupassa hitsattuja ja pakotettuja teräsverkkoja eri materiaalesta arkeissa ja rullatavarana. Tilaa teräsverkot yrityksen Y-tunnuksella ilman tilin avausta. Verkot soveltuvat esimerkiksi julkisivuihin, alakattoihin ja sillankaiteisiin. Helppo muotoilla ja leikata haluttuun kokoon.

Työmaa-aidat ja portit

Työmaa-aidat ja portit

Tilaa työmaa-aita paketteja rakennusmaille ja muihin kohteisiin helposti Y-tunnuksella suoraan Cronvall-verkkokaupasta ilman yritystilin avausta.

Metalli- ja Muovilevyt

Metalli- ja Muovilevyt

Metallilevyt Cronvall-verkkokaupasta nopealla toimituksella ja kiinteällä rahdilla yrityksille. Saatavilla kyynel- ja kuviolevyt alumiinisena ja ruostumattomana, sileitä alumiini-, kupari- ja messinkilevyjä, sekä laaja valikoima RST ja HST levyjä. Nyt myös eri kokoisia HARDOX kulutusteräslevyjä ja polykarbonaattilevyjä.

Reikälevyt

Reikälevyt

Cronvallilla Suomen suurin reikälevyvalikoima. Tilaa reikälevyt, kuviolliset levyt ja liukuestelevyt suoraan verkkokaupasta yrityksen Y-tunnuksella ilman tilin avausta. Saatavilla eri materiaaleissa kuten teräs, alumiini, sinkitty, RST ja HST.

Kaideosat

Kaideosat

Kaidejärjestelmämme on osista koottava yhtenäinen kokonaisuus, joka on helppo asentaa ilman hitsaamista. Se koostuu 6 metrin hiotuista RST-putkista sekä niihin kuuluvista liimattavista RST 42.4mm jatko- ja kiinnitysosista.  Tilaaminen onnistuu helposti Cronvall-verkkokaupassa yrityksen Y-tunnuksella.

Verkkolevyt

Verkkolevyt

Cronvall-verkkokaupassa verkkolevyt saatavilla eri materiaaleista, kuten teräs, sinkitty teräs, alumiini ja ruostumaton teräs (RST). Valitse oikea levyverkko ja tilaa yrityksen Y-tunnuksella ilman tilin avausta.

Putket

Putket

Ainesputket, neliöputket, alumiiniputket, RST tai HST putket nopeasti toimitettuna yrityksille. Valitse vain tarvitsemasi putki ja tilaa suoraan netistä Y-tunnuksella ilman yritystilin avausta.

Törmäyssuojat

Törmäyssuojat

Tilaa törmäyspollarit ja turvakaiteet Cronvall-verkkokaupasta yrityksen Y-tunnuksella ilman tilin avausta. Törmäyspollarilla ja turvakaiteella voi luoda turvallisia kulkureittejä ja ohjata liikennettä haluamallaan tavalla sisä- ja ulkotiloissa. Törmäyssuojalla voit suojata rakenteita liikenteen kolhuilta.

Teräspalkit

Teräspalkit

Cronvall-verkkokaupasta teräspalkit; H-, I- ja U-palkit. Tilaa yrityksen Y-tunnuksella ilman tilin avausta.

Kauhateräkset

Kauhateräkset

Tilaa kauhoihin, pyöräkuormaajiin ja muihin laitteisiin käytetyt kulutusteräkset Cronvallin verkkokaupasta.

Ganter koneosat

Ganter koneosat

Ganter koneosat saatavilla suoraan varastosta. Tarjoamme laadukkaita alumiinisia lukitusvivuja, kädensijoja ja PA-muovisia kahvoja. Laaja valikoimamme varmistaa, että löydät tarvitsemasi koneosan. Jos et löydä etsimääsi koneosaa, ota meihin yhteyttä: asiakaspalvelu@cronvall.fi

Betonirakentaminen

Betonirakentaminen

Cronvall-verkkokaupasta voit tilata betonin lisäaineet, muottiöljyt, kertakäyttömuotit ja muut tarvittavat tuotteet betonirakentamiseen yrityksen Y-tunnuksella ilman tilin avausta. RAPIDOBAT®-kertakäyttömuotit tarjoavat kätevän järjestelmän betonipilarien vaivattomaan valmistukseen. Nämä kertakäyttömuotit on valmistettu erittäin kestävistä monikerroksisista paperi- ja kartonkinauhoista. 

 

Lisäksi Cronvall tarjoaa muottiöljyn, joka helpottaa muotin irrottamista valmiista pilarista erittäin vaivattomasti.

Raudoitusverkot ja harjateräkset löytyvät täältä »

Uppopumput

Uppopumput

GAARD® uppopumput on suunniteltu ammattikäyttöön ja ne kestävät pitkäaikaista ja raskasta käyttöä. Näiden uppopumppujen luotettavuus takaa tehokkaan toiminnan työmailla.

Lisäksi tarjoamme nopeaa ja edullista rahtipalvelua kaikkialle Suomeen, jotta saat tarvitsemasi uppopumput vaivattomasti ja nopeasti perille.

Jos ostamasi pumppu sattuu rikkoutumaan, olemme valmiina auttamaan sinua. Ota yhteyttä meihin ja käytä oheista huolto/takuu reklaamatiolomakketta valmistajan sivuilla löytyvään huolto- ja takuureklaamatiolomakkeeseen. Näin huoltoprosessi voidaan aloittaa välittömästi.